Voorjaarsvakantie in Archeon

Vier het Voorjaar!

Last Minute Voorjaarsaanbieding – IJsbaan geopend

In de voorjaarsvakantie van 18 februari tot en met 5 maart is Museumpark Archeon open. Behalve de expositie over Romeinse kleding in het Badhuis en de expositie over de Romeinse grens in het Archeologiehuis, is het ook hele museumpark open. Het park is gesloten op maandag 20, dinsdag 21 februari en maandag 27 februari.

Lees meer

Last Minute Voorjaarsaanbieding

 
Overnachten in de middeleeuwen in de voorjaarsvakantie nu met 25% last minute korting! Een comfortabele Bed & Breakfast of een volledige middeleeuwse vakantie in kledij en een dag begeleiding van onze Archeotolk. Boek nu 3 dagen en 2 nachten met 25% korting, inclusief entree Archeon!

Lees meer

Expo: Van Caesar tot Constantinopel

De tentoonstelling is opgebouwd rond zes eeuwen Romeinse kleding in het Romeinse keizerrijk. De oudste stukken komen uit de tijd van Julius Caesar. Te zien zijn soldatentenues en toga’s. De meest recente kleding is uit de zesde eeuw. Het gaat daarbij om de ceremoniële kleding van het Byzantijnse keizerspaar Justinianus en Theodora. Alle kleding is in een tijdeigen setting geplaatst. Je kunt zelf een toga of een soldatenoutfit passen én een leuke selfie maken in de fotobooth.

Lees meer

Gratis mét de Museumkaart

Bezoek Archeon gratis mét de Museumkaart! De hele winter elk weekeinde open tot de opening van het nieuwe seizoen op 1 april! Er zijn elk weekeinde leuke activiteiten én de gladiatoren trainen gewoon door. Winteropening tot en met 26 maart 2017. In de voorjaarsvakantie is het museumpark open en er zijn veel extra activiteiten. Het nieuw zomerseizoen begin op 1 april.

Pannenkoeken, Pizza en Pollo

In de voorjaarsvakantie is Pannenkoekenhuis het Klooster op parkdagen geopend tot 20.00 uur. Naast pannenkoeken kun je op 25, 26 en 28 februari t/m 5 maart ook genieten in de Herberg van Pizza & Pollo. Een heerlijke manier om de dag gezellig af te sluiten!

Lees meer

Tijd-Tovenarij Goochelshow

In Archeon stap je met gemak terug in de tijd maar hoe komt dat eigenlijk? Dat geheim weet alleen Tovenaar Trucasius. Onder een zwerm van zwevende kaarsen tovert hij met de tijd en… maakt voor jullie tijd in de betoverend mooie familievoorstelling: Tijd-Tovenarij!

Lees meer

Reacties

reacties

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *