Alphen aan den Rijn / Boskoop, 15 januari 2017

Op zaterdag 1 oktober 2016 organiseerden de zes Scoutinggroepen uit de kernen Alphen aan den Rijn, Boskoop en Hazerswoude-Rijndijk in het centrum van Boskoop en Alphen aan den Rijn een Vossenjacht (voor jeugd 5-14 jaar) en daarnaast op respectievelijk het Kerkplein en het Rijnplein allerlei Scouting activiteiten.

20170114_110835784_iOS

 

In samenwerking met Jongeren op gezond Gewicht (JOGG) en Zorg en Zekerheid konden er tijdens de Vossenjacht door de organisatie vooraf verspreide en natuurlijk ingekleurde kleurplaten worden ingeleverd. Door loting zijn hier drie prijswinnaars uitgekomen die alle drie natuurlijk een prijs hebben gewonnen. De derde prijs ging naar  Floor Zevenhoven (Scoutshop cadeaubon t.w.v. € 15,00), de tweede prijs naar Ninah Oldenhage (Scoutshop cadeaubon t.w.v.. € 30,00) en Amber Neerhof won de 1e prijs (cadeaubon voor een bezoek aan Avifauna t.w.v. € 59,00). Door genoemde samenwerking werden de vossenjagers tijdens het evenement op 1 oktober 2016 getrakteerd op bananen en appelen.

Amber Neerhof 1e prijs

1e prijs

De prijzen werden zaterdag 14 januari 2017 uitgereikt in gebouw Het Kraaiennest van Scouting Alphen aan den Rijn. De prijswinnaars werden welkom geheten door de Welpen (7 tot 12 jarigen) van de Bonte Kraaien. Nadat de prijsuitreiking had plaatsgevonden werden er mandarijnen uitgereikt en kon er nog iets worden gedronken waarna een ieder het weekend inging.

ninah Oldenhage SJR 2e prijs

2e prijs

Scoutinggroep Mr. Van Daal (Boskoop), Scouting Uithoek (Alphen aan den Rijn), Scouting Rheijnewoud (Hazerswoude-Rijndijk), Scouting Willem Barendsz (Alphen aan den Rijn), Scouting de Schouw (Boskoop) en Scouting Alphen aan den Rijn (Alphen aan den Rijn) wensen de drie prijswinnaars veel plezier met hun prijzen en maken (onder klein voorbehoud) alvast bekend dat de volgende Scouting Vossenjacht in Alphen aan den Rijn, Boskoop en Hazerswoude-Rijndijk wordt georganiseerd op zaterdag 30 september 2017. Meer informatie hierover is de komende tijd te vinden op www.scoutingvossenjacht.nl.

floor Zevenhoven 3e prijs

3e prijs

Reacties

reacties

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.