Welkom op de website van Happy Alphen.

Happy Alphen wil op een positieve manier leuke informatie brengen over allerlei zaken. Nieuws met een glimlach, happy columns en blogs over allerlei onderwerpen. Daarnaast is er veel ruimte voor verenigingen, maatschappelijke instellingen, goede doelen. Iedereen kan zijn/haar happy nieuws bij ons kwijt. Ook zullen wij heel veel aandacht besteden aan de geschiedenis van onze gemeente. Iedereen kan meedoen bij Happy Alphen. Heb je een leuk recept dat je met anderen wilt delen, stuur het in. Wil je aandacht voor je activiteiten binnen je vereniging, laat het Happy Alphen weten. Wil je een happy moment met ons delen omdat er een baby geboren is, oma of opa een heugelijke dag te vieren hebben of wil je iemand feliciteren, meldt het Happy Alphen. Heb je ergens lekker gegeten, we horen het graag van je. Heb jij een leuke of bijzondere hobby, schrijf erover en we plaatsen het. Wil je iemand in het zonnetje zetten of een compliment uitdelen, plaats het op de site van Happy Alphen. Heb jij mooie of bijzondere foto’s waar andere mensen happy van worden, stuur ons die foto toe. Heb je een mooi boek gelezen, maak ons er deelgenoot van. Schrijf je mooie gedichten en wil je dat ook anderen die gaan lezen, stuur ze op.

Naast al deze berichten gaan we ook voor algemeen nieuws zorgen. Kleine en grote zaken waarbij positieve berichtgeving voorop staat.

In Alphen steunen veel mensen lokale goede doelen. Wil jij aandacht vragen voor een goed doel, laat ons dat weten. Wellicht zijn we ook in staat dit goede doel financieel te ondersteunen via de Stichting Samen Sterk voor Alphen.

Happy Alphen biedt ook mogelijkheden aan ondernemingen, zowel groot als klein. Natuurlijk kun je een advertentie opgeven bij Happy Alphen en/of aanbiedingen plaatsen op de site. Maar er is meer, we bieden je de mogelijkheid een leuk achtergrondverhaal van je bedrijf op de site te zetten. En dit allemaal voor happy prijzen want we willen niemand uitsluiten. De prijzen zijn zo HAPPY dat die ver beneden de prijzen liggen dan die van de andere lokale media. Het verschil? Aandacht, respect en waardering voor lokale ondernemingen.

Happy Alphen gaat uiteraard ook zelf mensen, verenigingen, instellingen en bedrijven benaderen voor happy interviews.

Verenigingen etc. kunnen hun vacatures doorgeven op de site. Dus als je vereniging op zoek is naar een klusjesman/vrouw, secretaris of iemand achter de bar, geef het aan ons door en wij vermelden je vacature op de site.

Iedereen kan bij Happy Alphen een account aanmaken. Vervolgens kun je aangeven waar je interesses liggen. Dat nieuws krijg je automatisch door. Ook nieuws op postcodegebied kan doorgegeven worden. Kortom, alles op maat.

Natuurlijk is er meer te beleven bij Happy Alphen. We werken aan leuke kortingsacties die speciaal voor jou geselecteerd worden op basis van je interesses en/of postcodegebied.

Happy Alphen gaat samenwerken met diverse Alphense ondernemingen, waaronder de twee Alphense publiekstrekkers Avifauna en Archeon, en ook de bibliotheek zal medewerking gaan verlenen aan deze site.

Happy Alphen financiert de site met advertentie-inkomsten. Een gedeelte van de winst van deze inkomsten gaat naar de Stichting Samen Sterk voor Alphen, waarmee we goede doelen willen gaan financieren. Lees hierover meer onder het kopje Samen Sterk voor Alphen.

Natuurlijk zijn er ook verdrietige momenten die je wellicht wilt delen. Ook die mogelijkheid is terug te vinden op de site.

Met deze site willen wij een positieve bijdrage leveren aan de Alphense samenleving.

Happy Alphen

Voor al je berichten: info@happyalphen.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.