image001

 

Alphen aan den Rijn- Ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van het koor van Verpleeghuis Oudshoorn werd een CD opgenomen. Het jubileum werd gevierd met een optreden en de overhandiging van het eerste exemplaar aan loco burgemeester Kees van Velzen.

Verpleeghuis Oudshoorn kent een druk bezocht verenigingsleven. Een van deze verenigingen is het Oudshoornkoor.

Op maandag 16 november overhandigde koorlid meneer Hees de eerste CD aan locoburgemeester van Alphen aan den Rijn de heer Kees van Velzen.

Het koor gaf voorafgaand aan de overhandiging een concert voor familie en bekenden en zong de liedjes van de CD. Het koor heeft een breed repertoire, van oud Hollandse liedjes tot modernere Hollandse songs van bijvoorbeeld Marco Borsato en Claudia de Breij.
De CD is te koop voor € 5,00 bij het Uitbureau van Verpleeghuis Oudshoorn. De opbrengst komt ten goede aan de Vrienden van Oudshoorn.

Over het koor

Het koor bestaat al sinds de oprichting uit bewoners en een aantal vrijwilligers, die de bewoners ondersteunen bij het zingen.

Elke maandag wordt er druk gerepeteerd waarbij het beleven van plezier aan het zingen belangrijk is. Het koor treedt twee keer per jaar op in het Verpleeghuis zelf.

overhandiging cd oudshoornkoor november 2015

Over Verpleeghuis Oudshoorn

Verpleeghuis Oudshoorn maakt deel uit van Alrijne Zorggroep waaronder ook Rijnland Ziekenhuis en het Diaconessenhuis  en Verpleeghuis Leythenrode vallen.

Voor meer informatie over Verpleeghuis Oudshoorn kunt u terecht op www.verpleeghuisoudshoorn.nl. Volg ons ook op Twitter @oudshoorn_zorg.

Reacties

reacties

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.