Nieuwsbrief

Het jaar is voorbij gevlogen! Mede door de komst van het eiland Nuboso met de dwergaapjes en het heerlijke zachte najaar werd het een super seizoen! De ANWB heeft ons zelfs genomineerd voor leukste uitje van Zuid-Holland. Hopelijk wil ook jij op Avifauna stemmen. We wensen jullie een heerlijke feestmaand toe met in de kerstvakantie nog een leuke activiteit!

Vogelpark Avifauna is door de ANWB genomineerd voor leukste uitje van Zuid-Holland! Het park met de meeste stemmen gaat er een jaar lang met deze mooie titel van door. Stem jij ook vóór 15 december op Avifauna?

Vanwege de uitbraak van vogelgriep in Nederland heeft Avifauna in overleg met de overheid maatregelen genomen om het risico op verspreiding van vogelgriep tegen te gaan. Enkele doorloopvolières/gebieden zijn dan ook uit voorzorg gesloten. Dit geldt voor het gebied rondom de natuurvijver inclusief de halfapen, de flamingovolière en de uilenvolière. Sommige vogels, zoals de zijdehoenders en pauwen zitten preventief in hun binnenverblijf. Om het contact tussen mensen en vogels te vermijden, mogen ook de lori’s in de Lori Landing tijdelijk niet worden gevoerd. Kijk voor je bezoek even op de website van Avifauna om teleurstelling te voorkomen.

Kakels Mirakels optreden van Tosca Menten

Vrijdag 6 januari a.s. neemt een verzorger van het vogelpark jullie mee voor een voederpraatje bij de struisvogels. Daarna houdt kinderboekenschrijfster Tosca Menten een Kakels Mirakels optreden met aansluitend een signeersessie van haar nieuwste boek Siem Subliem. Voor voordelige entreebewijzen kun je de speciale site bezoekenwww.avifauna.nl/toscamenten/

Zooveel ledenvoordeel in 2017

Met een lidmaatschap op Avifauna heb je een jaar lang entree tot het vogelpark en de speeltuin. Ook krijg je gratis entree en hoge korting op 10 andere dierentuinen en attracties, zoals Madurodam, Linnaeaushof, Monkey Town en Julianatoren!  Bovendien steun je met de aanschaf van het lidmaatschap onze dieren ook echt! De inkomsten worden gebruikt voor de verdere ontwikkeling van het vogelpark.

Snoeisel voor de pelikanen

Om de 2 jaar worden de wilgen rondom de vijver flink teruggesnoeid, evenals de daar aanwezige rietvelden. Het snoeisel wordt gebruikt voor de bouw van het broedeiland voor de pelikanen. Hopelijk gaan ze hier, net als dit jaar, voor nageslacht zorgen!

Reacties

reacties

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *