,

Kerkbalans 2017 komt er aan

Bron: College van Kerkrentmeesters Adventskerk, Datum: woensdag 11 januari 2017

Op zaterdag 21 januari om 13.00 uur zullen de klokken van zowel de Bonifaciuskerk als van de Adventskerk luiden. Samen met meer dan 100 andere kerken – van Groningen tot Maastricht – luiden ze hiermee de Aktie Kerkbalans 2017 in.

Voor iedereen heeft de kerk een eigen betekenis. Voor de een is het dat grote, markante gebouw in het centrum en voor u betekent het hopelijk de gemeenschap van gelovigen. Het is de plek waar wordt gevierd en gerouwd, waar rust wordt gezocht in deze hectische tijd. Het is ook een plaats waar inspiratie kan worden opgedaan om het goede te zoeken, de plaats van ontmoeting, met uw medegelovige, met God.

Op de belangrijke ‘kruis’punten van het leven, maar ook op een doodgewone doordeweekse dag staat de kerk voor iedereen klaar. Maar het in stand houden van de pastorale zorg – de predikanten, de ouderenpastor- de verwarmingskosten, de kosten voor het orgel – het orgel zelf én de organist- en van het gebouw, dit alles kost geld. En daarom is er de Aktie Kerkbalans. U doet toch ook mee? Alvast heel hartelijk bedankt.

De kerkrentmeesters Adventskerk

Reacties

reacties

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.