Egbert Habraken, 15 november 2015

Kamerik en Alphia hebben elkaar dit weekend in evenwicht gehouden Op een guur en winderig sportpark in Kamerik kwamen de Alphianen na een klein kwartiertje op 0-1 door een goal van Ferry van Deuren. Vlak voor deze goal stond een ras Alphiaan zich hardop af te vragen wie vanmiddag de doelpunten moesten gaan maken. Het antwoord werd dus snel gegeven. Hierna kregen de Alphianen nog een paar mogelijkheden, die helaas niet verzilverd werden. Er was inmiddels een half uurtje gevoetbald, toen Kamerik vanuit het niets op 1-1 kwam. Een kleine domper voor de Alphianen die een aardige partij voetbal op de grasmat lagen. In de 41e minuut namen de oranjehemden weer een voorsprong. Een mooie genomen vrijetrap van Gerard Bruijnes werd keurig door Michel de Kruijff achter de Kamerik doelman gekopt. Alphia leek met een voorsprong de rust in te gaan. Maar in de 44e minuut werd een voorzet van Kamerik, al dan niet door de wind, gepromoveerd tot doelpunt (2-2).

Over de tweede helft kunnen we kort zijn. Beide teams konden het niveau van de eerste helft niet meer op de mat brengen. Veel lange ballen vlogen over het veld. In de slotfase kwam Alphia nog twee keer goed weg bij hachelijke situaties voor de goal. Een terechte uitslag na een leuke eerste helft voetbal.

Dinsdag oefent Alphia tegen Esto om 20:00 uur op het eigen sportpark De Bijlen. De eerst volgende competitie wedstrijd zal op zaterdag 28 november zijn. Om 14:30 uur is dan Oudewater te gast op sportpark De Bijlen.

Reacties

reacties

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *