, ,

Kalender Oud Alphen 2017 is weer uit!

De Kalender van Oud Alphen is weer uit voor de 33e keer!. Inmiddels hebben al weer honderden Alphenaren deze prachtige kalender van Jan de Groot in huis of cadeau gegeven aan familie, vrienden of kennissen. De kalender is te bestellen via Happy Alphen: info@happyalphen.nl of bel 0172-493053 om deze prachtige kalender te bestellen. De prijs van de kalender is 7,50 euro.

Alphen aan den Rijn verandert steeds meer en daarom zijn die plaatjes van het oude en iets minder oude Alphen zo bijzonder. En ook nu is het weer gelukt een mooie kalender voor 2017 samen te stellen. De kalender verschijnt voor de 33e keer met foto’s en kaarten uit mijn privé-collectie die in 50 jaar bij elkaar is gespaard. De kalender richt zich op het oude Alphen aan den Rijn. Wellicht zullen er in de toekomst bij voldoende belangstelling ook kaarten uit de overige kernen in de kalender komen. Door uw aankoop kan de kalender blijven verschijnen en op deze manier kunnen we het oude Alphen levend houden. En ook voor mensen die nog niet lang in Alphen wonen, is het leuk om te zien hoe Alphen aan den Rijn in de loop der jaren is veranderd.

Onder het plaatje de omschrijving van de prenten die staan in de kalender.

kalender20171

 

Op de kalender van 2017 staan o.a. afbeeldingen van de Albert Heijn winkel aan de Julianastraat (1930), Oude Hofbrug (1930), oude vruchtensapfabriek ’t Westland (1950) Julianastraat bij Adventskerk en Rijnplein (1900) achterzijde oude gemeentehuis met oude politiebureau, Oosthoek Dakpannenfabriek (1970) Hooftstraat vlak voor de aanleg van de Julianabrug (1952), Villa Nuova (1929), het geboortehuis van de dichter J.C. Bloem, Beschuitbakkersbrug (1950), Alphense brug (1960).

De kalender kost nog steeds € 7,50. U kunt bestellen door overma­king van dit bedrag op bankrekening NL44INGB0005299696 t.n.v. J.P. de Groot. U kunt de kalender ook telefonisch (0172-493053), via onderstaande bestelbon of per e-mail (jpdegroot@casema.nl) bestellen.

 

Dus wilt u ook in 2017 weer een mooie kalender of zoekt u een leuk en betaalbaar cadeautje voor de feestdagen of voor andere gelegenheden, dan kunt u ook dit jaar weer denken aan de kalender van Oud-Alphen. De kalender is ook uitstekend geschikt als relatiegeschenk. Bij afname van meer dan 10 exemplaren is er sprake van korting.

 

Mocht u geïnteresseerd zijn in afbeeldingen op eerdere kalenders of in andere oude foto’s of materiaal over het oude Alphen, dan kunt u altijd even contact met mij opnemen. En mocht u materiaal hebben van Oud-Alphen, dan houd ik mij graag aanbevolen om zo mijn verzameling uit te breiden.

 

Kijk het komend jaar voor leuke berichten en foto’s van Oud-Alphen (o.a. uit mijn privé-collectie) ook op de vernieuwde Alphense website Happy Alphen (www.happyalphen.nl).

 

Met vriendelijke groet,

 

Jan P. de Groot

Reacties

reacties

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.