Nuboso

 

Nuboso

Nuboso

 

Nuboso

 

Nuboso

Stichting Vogelpark Avifauna  is doorlopend bezig om het park te vernieuwen en verbeteren. Zo valt er steeds meer te beleven met de vogels en kunnen we hen mooie verblijven bieden waar zij samen leven met andere dieren, net zoals in het wild. Voor het seizoen van 2016 staat “Nuboso” op stapel.

De realisatie van dit project is echter alleen mogelijk met hulp van sponsoring, subsidies en onze bezoekers! Help jij ook mee? Je kunt op allerlei manieren bijdragen. Op dit moment zijn er in het park wensarmbandjes te koop, waarvan de gehele opbrengst ten goede komt aan het project. Binnenkort is er op de website ook een leuk sponsorprogramma beschikbaar.

Nuboso staat voor een Zuid-Amerikaans nevelwoud. Je betreedt het eiland via een aantal binnenverblijven waar je tussen de tropische beplanting als snel de kleinste vogelsoort ter wereld spot; de kolibire. Eenmaal door de nevel kom je op het eiland waar  je tussen de loslopende dwergaapjes wandelt, zoals een familie keizersnorrebaard tamarins, witgezicht saki’s, witgezicht oeistiti’s en rode titi’s. Verder zijn er op het eiland ook een aantal bijzondere vogelsoorten te bewonderen zoals de zwarthalszwaan, hoenderkoet, kuiftinamies en een paartje seriema’s.

Word vriend van Nuboso en blijf op de hoogte!

Koop een wensarmbandje

Te koop voor € 3,50 per stuk in Avifauna. Binnenkort ook online! Knoop het bandje om en doe een wens. Volgens een Zuid-Amerikaanse traditie komt je wens uit als het bandje breekt! Je steunt hier direct “Nuboso” mee!

Reacties

reacties

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *