,

Harmonie Excelsior heeft een vernieuwde uitstraling

De vakantie is voor velen alweer voorbij, maar bij Harmonie Excelsior hebben ze niet stil gezeten. Net voor de vakantie is er nog een leuk concert gegeven op de markt met als afsluiting een gezellige borrel in het clubgebouw om daarmee de vakantie in te luiden. Tijdens de vakantie periode zijn er geen repetities en word het gebouw nauwelijks gebruikt. Dat gaf mogelijkheden om op onder andere de woensdagavond (repetitieavond) hard te klussen aan het clubgebouw.

In 1988 is het clubgebouw van Harmonie Excelsior Boskoop gebouwd. Tussen 1988 en 2016 is er weinig veranderd aan de uitstraling van het gebouw. Onderhoud werd er ieder jaar gedaan maar geen grote veranderingen. Het was daarom hoog tijd om daar iets aan te gaan doen. Zo zijn de muren gewit, is er schoongemaakt en opgeruimd door de leden van Harmonie Excelsior. Ook de buitenkant is in zijn geheel schoon gemaakt.

img_32491
Op woensdag 24 augustus kon er weer in een fris clubgebouw begonnen worden aan de repetities voor het komende jaar. Er wordt inmiddels weer hard gewerkt aan de programma’s voor de komende concerten. Harmonie Excelsior is te zien en te beluisteren tijdens de braderie op zaterdag 24 september (gezamenlijk met Concordia Boskoop). Er volgt daarna een dubbelconcert in oktober en ook kunt u het verenigingsconcert (5 november 2016) alvast in de agenda noteren.

 

Wist u dat het clubgebouw gehuurd kan worden. Een mooie grote ruimte met een aparte bar en zit mogelijkheden. De nieuwe uitstraling geeft een warm gevoel zodra u daar uw bijeenkomst, repetitie of feest geeft. Heeft u interesse? Neem hiervoor contact op met het secretariaat mevrouw K. Mark tel. 0172-213717.

Reacties

reacties

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.