Zaterdag 21 januari geeft de Alphense muziekvereniging Arti een concert speciaal voor het hele gezin in het Scala College. Het beginnersensemble Toetie!, het opleidingsorkest Jong Arti en het gevorderde orkest Groot Arti brengen muziek van de Efteling ten gehore.  Van jong tot oud, iedereen is welkom! Uiteraard mag iedereen op zijn leukst verkleed komen.

naamloos

 Ieder jaar is het weer een feestje als een familieconcert gegeven wordt. Of het nu gaat over  piraten en prinsessen, sprookjes of Disney:  Arti geeft een vrolijk concert waardoor kinderen in aanraking komen met muziek van vele stijlen en tijden. Tijdens dit concert neemt Arti het publiek mee op een wandeling door de Efteling. Muziek van de Vliegende Hollander, Carnival Festival en nog veel meer Eftelingmuziek passeren de revue.

Het familieconcert begint om 19.15 uur en is rond 20.30 uur afgelopen. De toegang is gratis. Het concert wordt gehouden in het Scala College aan de Kees Mustersstraat 6-8 in Alphen a/d Rijn. De zaal gaat open om 18.45 uur. Meer informatie over Arti is te vinden op www.arti-alphen.nl.

Reacties

reacties

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.