Wesley KampingWesley Kamping ( scheidsrechter )

Exclusief voor Happy Alphen

Maandagavond 18 mei 2015 stond er voor mij een leuke oefenwedstrijd op het programma. Alphense Boys had mij gevraagd de wedstrijd Alphense Boys C2 – Olympia C1 te leiden. Beide elftallen zijn de toekomstige elftallen voor seizoen 2015/2016. De aftrap begon aan de Sportlaan 2 om 18.30 uur. De spelers stonden al klaar op het veld, het was droog en vol verwachting begonnen we aan de aftrap die Alphense boys nam. Binnen 20 seconden wordt de bal snel overgenomen door Olympia en die profiteren daar heel gunstig van. Na 0:58 seconde stond de 0-1 op het scorebord.
De mannen van Alphense Boys lieten hun hoofd niet vallen en begonnen weer. In de eerste helft heeft Alphense Boys aardig wat kansen gehad. Alleen stond de keeper (2e jaars c-junior) onwijs goed te keepen. De rust was aangebroken en de mannen van Alphense Boys en Olympia treden richting kleedkamer.

De 2e helft begon met een snelle actie waardoor Alphense Boys door een inschattingsfout de bal veroverende en een counter kon maken. Helaas kwam hier slechts een doeltrap uit voort.

Alphense Boys was 2e helft aan een goede helft bezig en was vaker op de kant van Olympia. Helaas mocht dat echter voor Alphense Boys niet baten en zij verloren de wedstrijd na 70 minuten spelen met 0-1.

Op Dinsdag 26 mei fluit ik mijn laatste wedstrijd dit seizoen, t.w. Nieuw Alphense Boys A2 tegen Nieuw Nieuwkoop A1 om 20.00 uur. En natuurlijk hoop ik als scheidsrechter ook nu weer op een sportieve wedstrijd!

 

 

Reacties

reacties

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.