11-debeeldentuin-najaar iphone

Iedereen die van beeldende kunst houdt, kan tijdens de jaarlijkse Nationale Kunstweek, van zaterdag 7 tot en met zondag 15 november, met volle teugen genieten. Dan bieden kunstmusea, galerieën, kunstenaars, kunstuitlenen, ateliers, gemeenten en kunstinstellingen in het hele land allerlei acties, aanbiedingen, bijzondere ontmoetingen en uiteraard ook veel mooie exposities.

Alle deelnemende locaties en informatie over de activiteiten die zij organiseren, staan op www.kunstweek.nl

De Nationale Kunstweek vindt plaats in heel Nederland

De Kunstweek biedt kunstliefhebbers allerlei activiteiten, festiviteiten en aanbiedingen, waardoor beeldende kunst ruim een week lang nog aantrekkelijker is om van te genieten. De Kunstweek vindt plaats in het hele land, bij een groot aantal kunstinstellingen, galerieën, kunstuitlenen, kunstenaars en gemeenten. Zo ook in De BeeldenTuin in Zwammerdam waar naast Zimbabweaanse sculpturen nieuwe beelden te bewonderen zijn van Bert Verboon en Gerard Bes èn prachtige schilderijen uit de collectie van Ronald de Haas. Tijdens de Kunstweek zijn er diverse kortingsacties.

U bent van harte welkom in De BeeldenTuin, Lindenhovestraat 2, 2471XK Zwammerdam.www.debeeldentuin.com

Openingstijden tijdens de Kunstweek: zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur . Woensdag t/m vrijdag van 14.00  tot 17.00 uur.

Reacties

reacties

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *