winnaars1508294

Na maanden van intensieve voorbereiding is het zaterdag 29 augustus 2015 zover; De tweede editie van het DAT StraatMuzikantenFestival gaat van start. Maar liefst meer dat 25 straatmuzikanten, duo’s & groepen zijn te horen en te zien in de winkelcentra van Alphen aan den Rijn.

Voorzitter Gerrit Willems: We zijn erg blij dat zoveel goede straatmuzikanten zich hebben aangemeld. Het gaat nog een hele klus worden voor onze jury, Aubrey Snell, Lucienne de Valk en Rob Buisman, om de finalisten te selecteren. Het gaat dan ook een spektakel worden de 29ste . De finale begint om 16.00 uur op het Rijnplein en ik nodig graag iedereen uit om te komen luisteren en mee te stemmen.

Om 10 uur zijn de eerste muzikanten te horen door heel Alphen aan den Rijn. Niet alleen in het centrum maar ook in de Baronie (tijdens de Home Made Market), de Atlas, de Van Nesstraat, de Herenhof, De Ridderhof en langs de Aarkade (Bankjesdag) gaan de muzikanten hun straatmuziekkunsten vertonen.

Onze deskundige jury selecteert dan de finalisten die om 16.00 uur op het Rijnplein met elkaar gaan uitmaken hoe de prijzen verdeeld gaan worden. De jury en het luisterende publiek gaan dan bepalen wie er met de eerste Alphense Flierefluiter en wie met de felbegeerde Publieksprijs naar huis gaan.

Op onze website www.datstraatmuzikantenfestival.nl is alle informatie over dit evenement te vinden. We kunnen nog een aantal muzikanten inplannen dus als er nog liefhebbers zijn gewoon via de website aanmelden.

We hebben voor die dag schitterend weer besteld, kom luisteren en maak er een feestje van in de straten van Alphen aan den Rijn.

Reacties

reacties

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *