, ,

Cascarvieten: respect centraal tijdens Nieuwjaarstoespraak

07012017191947_3883_nieuwjaarstoespraak

Voorzitter Frank Verschuur

Tijdens de druk bezochte Nieuwjaarsreceptie op zaterdag 7 januari 2017, stond “Respect” centraal in de Nieuwjaartoespraak van onze voorzitter Frank Verschuur. Frank kijkt met veel plezier terug op de activiteiten van het afgelopen jaar.

Hierbij dacht hij aan de vaste activiteiten zoals de 55 Plusmiddag, de Kindermiddag en het Boerenbal. Maar ook aan het nieuwe initiatief als Freaky Nights, een werkbare combinatie met Archeon. Ook de Alphens Artiesten Avond lijkt bij Bar Amsterdam een vaste plek in Alphen te krijgen.

Voorzitter Frank sloot af met de woorden. “Om onze voornemens waar te maken hebben we iedereen nodig! Ik hoop dan ook dat de komende jaren iedereen bereid is om met mij en de overige bestuursleden er alles aan willen doen om het Carnaval in Alphen aan den Rijn levend te houden. Ik wens iedereen en allen die hen dierbaar zijn een gezond en gelukkig 2017.

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie werd tot ieders verrassing Mario van Holstein benoemd tot “Lid van Verdienste” van De Cascarvieten. Ook Mario zelf was bijzonder verrast en dankte het bestuur en de leden voor deze mooie blijk van waardering.

Meer weten: http://cascarvieten.nl/nieuws

Reacties

reacties

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.