,

Carnaval in Boskoop komt steeds dichterbij

Bron: Studio Alphen

BOSKOOP – Nog een paar dagen en dan barst carnaval los in Boskoop. Het hoogtepunt is de carnavalsoptocht op zaterdag 6 februari. Studio Alphen zendt het festijn voor het derde jaar op rij live uit op televisie. In een speciale uitzending is de optocht ook live op de radio te volgen.

De eerste festiviteiten zijn komend weekend al: Sensation Green (29 januari) en Disco/Jeans Carnaval (30 januari). Op de avond voor de optocht, op vrijdag 5 februari, wordt traditiegetrouw Bal Masqué georganiseerd. Zaterdagavond is het jaarlijkse Optochtbal in Flora Boskoop. Daarna volgen nog Familiebal (7 februari), Thema-bal (7 februari), Bontemiddag (8 februari) en Tot de Bojum (8 februari).

Niet alleen in Boskoop wordt carnaval gevierd, ook in Alphen aan den Rijn met als hoogtepunt Boerenbal. Cooldown Café en Q-Music-dj Menno Barreveld zijn geboekt.

Carnaval in Kwakveen

Net als vorig jaar blikt Studio Alphen ook in 2016 vooruit met een reeks televisieprogramma’s op het carnavalsfeest in Boskoop. Deze week is aflevering 1 van Carnaval in Kwakveen op Studio Alphen te zien rond 19.45, 23.45, 03.45, 07.45, 11.45 en 15.45 uur. In de uitzending stelt Prins Groentje en zijn hofdames zich voor. Ook is een sneak preview te zien van de prinsenkar waar volop aan wordt gebouwd.

Daarnaast wordt in de radioprogramma’s Today en Hollandse Hits iedere werkdag rond 17.40 uur warm gedraaid met de ‘Carnaval Klassiekert’.

Meer weten: www.studioalphen.nl

Reacties

reacties

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.