, ,

Bezoek de Stad van Sinterklaas in Archeon

         Op 21, 22, 28 en 29 november zijn Sinterklaas en zijn Pieten op bezoek in Archeon. In de Stad van Sinterklaas logeert Sint in het koopmanshuis. Bezoek zijn woonhuis en zijn speciale werkkamer. De Pieten logeren in een grote Pietenslaapkamer. De Inpakpiet, de Paardenpiet, de Ezelpiet en de Timmerpiet, ze zijn er allemaal. En laten we de Pepernotenpiet niet vergeten! Hij bakt heel veel pepernoten in de bakkerij van Archeon.

Pietenoorkonde

Alle kinderen ontvangen een Pietenoorkonde. In de Pietenhuisjes kunnen de kinderen verschillende opdrachten doen, als pakjes gooien, rijmen met de Rijmpiet, kleuren met de Tekenpiet, pakjes schieten met pijl en boog, schrijven met een veer en nog veel meer.

Ontdek het geheim van Sint en zijn Ridder

Een speciale poppenkastvoorstelling over Sint, Piet en de Ridder van Archeon. Met een groot Sinterklaasfeest aan het einde van de voorstelling. Samen met de Zingpieten wordt het één groot feest met bekende liedjes in grote afwachting van Sinterklaas.

Heerlijke Sinterklaasbrunch

Op zondag 29 november is er een speciale Sinterklaasbrunch. Tijdens de brunch zijn er Toverpieten, Schminkpieten, Spelletjespieten, Muziekpieten en Uitdeelpieten aanwezig voor onvergetelijk vermaak!


 

Reacties

reacties

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.