ARC wint verdiend van Neptunus-Schiebroek
Nog geen vier minuten was de wedstrijd Neptunus Schiebroek oud toen doelman Michael de Leeuw de bal al uit zijn doel kon halen en de bediener van het scorebord aan het werk werd gezet. Onnodig balverlies op het middenveld en Leroy van Bueren schoof de 1-0 binnen. De bezoekers uit Alphen herpakten zich en in de twintigste minuut viel de gelijkmaker. Robin de Heij kreeg de bal voor zijn voeten en verraste de enigszins te ver voor zijn doel staande Dillan Heijen met een door de wind gedreven bal in de bovenhoek. Een prachtgoal. Vanaf dat moment waren de rollen omgedraaid en was ARC in het vervolg van de wedstrijd de bovenliggende partij.

 

ARC werd de baas op het middenveld en met name Melvin Huiskamp won veel 2e ballen. Omdat Daan van Leeuwen en Derek Prins fraaie kopkansen onbenut lieten bleef het tot het rustsignaal van arbiter De Bruijn bij die 1-1.

In de tweede helft gaf de Racing defensie(met daarin de sterk debuterende Neal Arnoldus) bijna niets meer weg en kregen de Rotterdammers amper kansen meer. ARC zelf daarentegen wel, meerdere zelfs. Nadat Michael de Leeuw een keer knap redding had gebracht was het met nog achttien minuten op de klok eindelijk wel raak. Het was opnieuw Robin de Heij die raak schoot nadat de in de tweede helft sterk spelende Stefan den Horder langs de lijn was opgerukt. Acht minuten verder werd het ook nog eens, niet onlogisch overigens, 1-3. Wat kan een prachtig uitgevoerde counter toch mooi zijn! Daniel Buijnink passte de bal ver naar voren in de loop van Stefan den Horder, die racete enkele verdedigers voorbij of ze er niet stonden en bediende, totaal niet ego?stisch de mee opgekomen Jeffrey Beukenholdt die hard en laag binnenschoot. Een heerlijk doelpunt en de wedstrijd leek gespeeld. Niet helemaal echter, want anderhalve minuut later stond het opeens 2-3 nadat Derek Prins wat al te laconiek optrad. Echt spannend werd het echter toch niet meer, sterker nog, ARC had de score opnieuw kunnen opvoeren. ARC blijft slechts op vier punten achterstand op de nieuwe koploper Voorschoten’97.

Zaterdag a.s. speelt ARC thuis tegen het hoger geklasseerde Argon.

Bron:www.svarc.nl

Reacties

reacties

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *